ACCOUNTVIEW HANDLEIDING PDF

UBplus kan gekoppeld worden aan verschillende financiele administraties als bijvoorbeeld Exact Globe en AccountView. Uitzend Software Diensten B.V. Louis . We would like to show you a description here but the site won t allow versie 1 3 Nog hulp kijk dan de instructievideo of lees de handleiding Accountview versie 3 . Pocket WiFi™ online dashboard. 6. Current network panel. 7. Pocket WiFi™ view . 8. Storage view. 9. SMS view. 10 Account view. 11 Device status screen icons.

Author: Yozuru Grolmaran
Country: Germany
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 19 February 2007
Pages: 249
PDF File Size: 5.89 Mb
ePub File Size: 20.60 Mb
ISBN: 860-5-92893-330-3
Downloads: 69951
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikus

Met behulp van de inschrijfmodule voor inloopvestigingen van UBplus kunnen werknemer accountvew hun NAW, beroepen, opleidingen, werkervaring, CV en andere gegevens in UBplus ingeven. Jan, Piet Meisjes naam: Wijzigingen die worden aangebracht in een sjabloon tarief kunnen zo automatisch worden doorgevoerd bij alle gekoppelde klant tarieven.

Er geen krediet verzekerings gegevens, kontaktpersonen, beroepen, uitzendingen, aanvragen en tarieven van de klant aanwezig zijn.

Nieuwe velden in uitzending basisgegevens: WGA gedifferentieerd premie percentage, startdatum eigen risicodrager voor WA sectorpremie en startdatum eigen risicodrager voor de WGA gedifferentieerd. Invoeren van een werknemer In het werknemer handleidign wordt met de button Nieuw-Leeg een scherm getoond waarin de belangrijkste werknemer gegevens ingevoerd kunnen worden.

Items op de informatiebalk:. Fout opgelost waarbij weekaanleveringen op een onjuiste einddatum werden aangeleverd wat resulteerde in foutcode 0 en Met de status wordt de klant in een bepaalde categorie ingedeeld.

  JOTO KANDO KATHMANDUTE PDF

Periode toegevoegd aan toepassen verloning als accounhview.

Accounting and bookkeeping for entrepreneurs in The Netherlands – Visma Software

Normaal wordt de kostenplaats die wordt opgeslagen bij een uitzending van een werknemer bepaald op basis van de aan de vestiging van de werknemer gekoppelde kostenplaats, met deze optie kan hier kan een afwijkende kostenplaats worden opgegeven.

Handmatige invoer van instroom gegevens: Preview van de hadnleiding printen gegevens. Na inloggen wordt UBplus gestart met de inschrijfmodule waarin via menu “Bestand” inschrijvingen kunnen worden aangemaakt en gewijzigd.

Maximaal aantal weken dat wordt opgenomen in een factuur minimaal 1, maximaal 8 weken. Invoeren van een werknemer, 2. Factuurbetaling via automatische incasso.

Opstartparameters kunnen niet gecombineerd worden. Verklaring “Seat” Een seat is een gelijktijdige gebruiker in UBplus. Administratiejaar aangemaakt, zie item nieuw administratie jaar. Het is daarom noodzakelijk dat de zelfde klanten die in verschillende administraties zijn opgeslagen worden omgenummerd zodat klantcodes overeenkomen voordat wordt gecentraliseerd, of dat.

Het aanmaken van handleidijg rapport overzicht waarin alle getoonde records zijn opgenomen. After the handleidign download, the Updater will automatically notify you of any Accountview kan je een administratie te koppelen accountview, fix, handleiding, het programma van.

Accountview handleiding download music

Accountfiew bedragen per loondag of loonperiode gebruiken: Veld “Instroomtabel toegepast” in de uitzending basisgegevens als voor de bepaling van het uurloon de ABU instroomtabel is gebruikt.

De loonheffingskorting code kan voor 3 verschillende perioden worden ingevoerd in tab “Berekening”.

Totalen en subtotalen worden vet afgedrukt in een rapport. Datum uit dienst cq. Omdat in eerdere aangiftes niet alle gegevens zijn meegestuurd worden alle loonberekeningen gemaakt in waarin geen uren zijn verloond opnieuw acconutview, dit vindt plaats in de eerstvolgende weekaanlevering. Bewijs van ontvangst verzuimprotocol uitzendkrachten ontvangen. Hiervoor is de layout van dit overzicht aangepast.

  CPA REVIEWER IN TAXATION BY AMPONGAN PDF

Met de button kan de ingeschreven werknemer worden verwijderd.

UBplus Handleiding (c) UITZEND SOFTWARE

Wijziging in loonjournaalpost boeking. Het volgnummer van de dienstbetrekking is toegevoegd. Button toegevoegd aan hoofdscherm voor openen weekplanning. Via de MDI-buttons kunnen alle overige handelingen die van toepassing zijn op de werknemer gestart worden. Indien aangekruist betekent dit dat de klant is geinteresseerd is in de diensten van hanrleiding uitzendbureau.

Koppeling met financiele administratie DBS toegevoegd. Plaats verblijfadres Info Werknemer info; de werknemer info kan gebruikt worden om algemene zaken, opmerkingen ed.

Accountview handleiding download music

AanvraagMatch uitgebreid met de optie “Geen parttimers opnemen”. Hiervoor is een nieuw veld toegevoegd in de premie basisgegevens die, als het gebruikte percentage voor 29 maart 2. Wijziging heeft geen invloed op het af te dragen pensioenbedrag.

Periode-indeling bij loonstaat verzamel toegevoegd week, 4-weken, maand, kwartaal, jaar. Mogelijkheid tot export winst totaal en winst per uur naar Excel grafiek.