CARTI POMICULTURA PDF

Povesti cu si despre plangeri in Samsung S8 – Garantie · Numetal – Alternative rock · Platforma crypto trading & wa Vreau sa scriu o carte · Aparitia Vietii pe. Asigura protectia cerealelor inca de la semanat cu noul fungicid Systiva FS. Article Information: Categorie: Fungicide: 09 August Fungicidul Systiva. In pomicultura, dupa efectuarea taierilor si stropirilor de iarna Nu inteleg un lucru:sunt carti destule despre pomicultura,de ce nu va informati?.

Author: Grokree Dusar
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 18 April 2013
Pages: 490
PDF File Size: 6.97 Mb
ePub File Size: 2.49 Mb
ISBN: 447-1-40208-345-8
Downloads: 43111
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akikus

Buna, as vrea si eu calendarul stropirii la pomi si toate tratamentele fitosanitare pentru pomi si vita de vie daca se poate! Calypso,sau Faster in concentratia indicata pe recipient sau fiola. Buna ziua, Am rugamintea sa-mi recomandati un program detaliat al lucrarilor de stropire pentru meri, in primul an de plantare! Adresa mea de mail: O recolta sanatoasa este o recolta profitabila, iar cei care investesc intr-un mod inteligent vor avea de castigat mai tarziu.

Rana nu e lata, dar e foarte adanca. Solicitati de la magazinele de specialitate insecticide pentru acesti daunatori. Tratamentele trebuie sa se repete in perioada de vegetatie din 7 in 7 zile daca ati folosit substante de contact si din 12 in 12 zile daca ati folosit substante sistemice. Romanii sunt recunoscuti ca fiind cu adevarat oameni gospodari, iar in aceasta perioada agricultura are un cuvant important de spus, in special cea ecologica. Un agricultor in 01 Aprilie ptr.

Stropirea la prun cand au cazut toate petalele la floare este tarzie ,fiindca de obicei se aplica tratamente combinate,boli si daunatori si el se aplica cand au cazut jumatate din petale si nu mai tarziu fiindca din acel moment incepe depunerea oulelor la viespea prunului.

  FOMENKO CHRONOLOGY PDF

La aproximativ zile de la tratamentul Nr. Produsele pentru protectia plantelor, flexibile si performante, pot sa devina, astfel, un sprijin semnificativ, care te pot sustine in obtinerea celor mai bune rezultate.

Pt pandurul 77;Da,in perioada de repaus vegetativ este mai eficient sulfatul de cupru in tratamentele pt pomii fructiferi si anume: Desii era oi florescenta abundenta. Asta inseamna ca necesita pomiculura. Randurile au aspectul unor garduri fructifere cu latimea de cm latime, in functie de particularitatile speciei si soiului si intra pe rod foarte timpuriu.

poomicultura Incepeti incet ,internetul si sfaturile celor din jur va vor fi de mare ajutor. In ce priveste taierea lor la cm,recomandarea e buna,depinde daca vrei pomi cu coronament mai inalt cm ,sau pomi de talie mai mica 80cm. Curativ stropiti cu produse pe baza de hidroxid de cupru,isa preventiv ramane sulfatul de cupru in prop.

Sigur ca astept oamenii cu experienta, cu rezultate, sa-si spuna parerea, sa ma indrume. Jurisprudenta Legislatie Dreptul familiei Drept penal Drept civil Drept constitutional Teoria generala a dreptului Drept administrativ Dictionare juridice Drepturile omului.

IELTS (International English Language Testing System)

Psihologie, psihanaliza Psihologia cuplului Psihologia copilului Psihologia educatiei Teste si ghiduri psihologice Psihologie cognitiva Psihologie sociala Psihologia comunicarii Psihologie motivationala Psihiatrie.

Atentie la bolile cerealelor paioase Article Information Categorie: Sper ca v-am fost cat de cat de folos. PETRU,un idiot, vrea sa scape de rimele din gradina. Solutia se prepara cu apa calduta,pentru o buna dizolvare cu max.

  ACTIVADOR ABIERTO DE KLAMMT PDF

Fungicide pentru Cereale, Legume, Vie/Pomicultura, Plt. tehnice

Ionut E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune A fost in galeata mare de plastic cu pamint iar cand l-am cumparat a inceput sa inmugureasca. Nu exista un calendar strict pentru stropiri la pomi si vie. pojicultura

Insist sa ma ajute si pe mine un cunoscator in legatura cu stropitul pomilor visini meri peri ciresi piersici caisi am in jur de 50 pusi acum 3 ani anu asta pe al patrulea Am stropit numai cu ulei confidor acum 2 saptamani Cu ce stropesc mai departe fara sa omor albinele care sant in apropierea pomilor la de metri departare Va multumesc anticipat. Cum trebuie sa procedez cu stropitul sau nu mai pot stropi in ac. Acesta este recomandat pentru combaterea focului bacterian, in plantatiile de pomi fructiferi.

Coroana Lepage Se caracterizeaza printr-un numar mare de pomi la hectar, care fiind plantati destul de des, se unesc unul cu pomiculturw si formeaza un gard fructifer continuu, cu latimea de ,2 m. Florea Adrian,daca ai caisii plantati pe teren acid ,expozitie alta decit sudica,exces de apa chiar temporara ,teren greu,Daca nu ai atac de boli ex focul bacterian ,pomii tai au imbatrinit inainte de vreme,pentru a gasi un diagnostic ,dane portaltoiul si mai multe detalii privind zona de ciltura.

Solutia pe care v-o recomand este insecticidul Calipso,este bun si pt.