CURS OSPATAR PDF

‘Nu rata Cursul de bucătar. Începem in 11 octombrie, mai sunt 3 locuri. Timeline Photos. 35 photos. Macri Academy’s photo. Curs Ospatar. 50 photos. Phone, Suggest a phone number Curs Ospatar-Chelner, Bacau, Romania. 1 like. College Posts about Curs Ospatar-Chelner. There are no stories available . CURS – Ospatar(chelner) si vanzator in unitatile de alimentatie. Public. · Hosted by Centrul De Calificare Adulti Iasi. Interested.

Author: Shaktishura Maujin
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 25 December 2013
Pages: 26
PDF File Size: 2.71 Mb
ePub File Size: 7.59 Mb
ISBN: 114-7-66547-858-7
Downloads: 20740
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardakasa

Activiatea desfasurata este recoltarea de capsuni si depozitarea acestora in ladite. Se beneficiaza de vesela, aragaz si tacamuri. River Advice Cruises Recrutari permanente. Vreau sa vad oferte Sunteti bine pregatiti, poate aveti deja experienta locurilor de munca pe vase de croaziera.

Oferte joburi Ofertele de mai jos sunt posibile pachete pe care le puteti primi. Conturile vor fi deschise de catre angajator in momentul semnarii contractului individual de munca,fara nici un cost aditional fata de salariat. Ne puteti contacta pentru orice informatie.

Preluarea si instalarea persoanelor osspatar sosirea lor in Spania va fi de asemenea efectuata de catre o persoana vorbitoare a limbii romane.

Programul de munca este in functie de necesitatea campaniei,si se pot munci 6.

barman((a)-ospatar(a), R S.R.L. – Apply on eJobs!

Sunt camere de 4 persoane, cu sufragerie, baie si bucatarie comuna. Durata activitatii este de aproximativ 3 luni de la semnarea contractului individual de munca,cu posibilate de prelungire in functie de necesatitiile campaniei. Coordonarea activitatii de munca se ospafar efectua sub supravegherea unei persoane vorbitoare a limbii romane. Doar o conversatie telefonica prietenoasa va poate aduce un contract de angajare.

Veti incepe sa primiti oferte. Echipamentul de munca va fi facilitat de catre angajator. Carnival Cruise Lines Interviu ospatari ianuarie Recrutari permanente RO only Job description Perioada de selectare de personal feminin pentru campania de capsuni,care se desfasoara in zona Huelva- Spania. Nu se ospatzr experienta.

La sfarsitul contractului uniforma se returneaza si banii vor fi rambursati in cazul in care este fezabila Pe parcursul contractului veti fi asigurati de catre companie Aproximativ 70 de ore de lucru pe saptamana, 7 zile pe saptamana Daca finalizati primul contract veti primi o invitatie pentru urmatorul Website: Transportul din Romania in Spania este platit de catre angajator, pret care se va deconta ulterior angajatului.

  HEMINGSES OF MONTICELLO PDF

In urma conversatiei telefonice, ne intalnim sau va trimitem prin e-mail contractul nostru de colaborare. Compania manageriaza 10 vase ale Amadeus Luftner Cruises: Obiectivul nostru este sa gasim cele mai bune oferte pentru tine, asa trebuie sa fie!

In cazul in care nu se dispune de bani de intretinere personala pana la efectuarea primei plati, angajatorul faciliteaza avansuri salariale pentru fiecare persoana.

Nu va fie teama daca nu sunteti pe deplin calificati, stim cum sa evidentiam calitatile in fata angajatorilor. Cand primim contractul semnat, putem incepe procesul de aplicare. Vom incerca sa obtinem cele mai bune oferte!

Partenerii nostrii Vrei pagina ta aici?

Cu aurasjobs, nu trebuie sa platiti nimic pentru serviciile noastre. Luftner Cruises Recrutari permanente. Va ajutam sa modificati CV-ul in cazul in care este necesar subliniind ceea ce este important pentru angajatori si pregatim impreuna toate detaliile pentru interviu. Pastram legatura dupa imbarcarea acestora, primim feedback despre experienta lor si oferim asistenta suplimentara in cazul in care este necesar. Noi avem toate raspunsurile. Celestyal Cruises Recrutari permanente.

In cazul in care nu aveti certificate, va vom asista in gasirea unui centru de formare licentiat Inchide oferta.

Curs Ospătar/Chelner

Cazarea se va efectua in case special amenajate pentru muncitorii clientului spaniol,amenajamente dotate cu paturi, asternuturi, frigider, aragaz, masina de splat, apa calda curenta si apa rece curenta.

Dupa ce semnati contractul care asigura locul de munca, rezervati biletul ospatae avion uneori, in functie de necesitati, cur va plati biletul sau va rambursa costul cand ajungeti pe nava si va pregatiti pentru imbarcare.

Carnival Cruise Lines Interviu ospatari ianuarie Informatii generale Locuri de munca vase de croaziera pe ocean fara experienta, varsta candidatilor trebuie sa fie cuprinsa intre de ani Contractele au o durata de luni, costul primului bilet de avion este suportat de catre angajati Cazarea si masa sunt gratuite fiind asigurate de catre companie Uniformele sunt furnizate de companie contra cost, fiind dedusa suma de aprox.

  DND 2398 PDF

Asistam candidatii cu toti pasii necesari pentru a castiga un loc de munca redactarea CV-ului, pregatirea pentru interviu etc. Cum poti aplica Inainte de inceperea aplicatiei te rugam sa verifici procesul de aplicare.

CURS – Ospatar(chelner) si vanzator in unitatile de alimentatie

Trimite CVul tau la office aurasjobs. Prepararea hranei se efectueaza in incinta locurilor de cazare de catre fiecare muncitor in parte. Prin email Trimite CVul tau la office aurasjobs. Fara engleza sau experienta Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, owpatar doar atitudinea corecta pozitivi si muncitori pentru a obtine un loc de munca.

Centru Formare Profesionala | Cursuri calificare si perfectionare

Prezentam aplicatia finala partenerilor nostri. Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, trebuie doar atitudinea corecta pozitivi si muncitori pentru a obtine un loc de munca. Uneori, in functie de nevoile partenerilor nostri, puteti fi invitat la un interviu live sau Skype. Sunteti bine pregatiti, poate aveti deja experienta locurilor de munca pe vase de croaziera. Varsta minima este de 18 ani,iar cea maxima de 50 de ani.

Scopul nostru este de a le alege pe cele mai potrivite pentru dvs. Plata se va efectua la fiecare 15 zile,pe data de 5 si 20 ale lunii Position: Sezonul incepe in martie si se incheie in ianuarie. Aplica online Uploadeaza CV-ul tau sau formularul de aplicare rapida de mai jos alaturi de o copie dupa buletin sau pasaport pentru accelerarea procesului.

Ospatzr candidatii trebuie sa detina certificate STCW, plus certificat medical.