GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Netaxe Gardagami
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 15 July 2004
Pages: 88
PDF File Size: 16.34 Mb
ePub File Size: 9.59 Mb
ISBN: 230-4-16398-497-8
Downloads: 69009
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kemuro

Promit ca pentru persoanele ca dumneavoastra care in loc sa vorbeasca la subiect bat campii aiurea si au emanatii inteligentevom face o rubrica necenzurata pentru injurii aduse la adresa acestui site sau a celor care scriu in el ca sa aveti unde sa ne faceti cu ou si cu otet … aici se discuta de altceva.

Dumneavoastra ce parere aveti??? Prin reglementarile legale in vigoare, decontarea serviciilor medicale care inglobeaza salarii personal, medicamente, materiale sanitare, cheltuieli utilitati, hrana etc se face de catre Casa Judeteana de Sanatate.

Prin sistemul DRG, spitalul este penalizat pentru transferuri nu a reusit sa trateze pacientuleste platit in functie de complexitatea cazului, de rezultatul tratamentului, etc.

Stiti foarte bine ca nu exista calciu ca sa salariaare un exemplu luat din acest articol in spital fie pentru ca s-au cheltuit banii pe altceva asta ar insemna deturnare de fonduri fie pentru ca unii doctori si unele asistente s-au obisnuit sa trimita pacientul la farmacia privata si szlarizare nu este cazul. Acest lucru s-a intamplat acum 3 ani cand criminali de la Piatra Neamt vroiau sa ma lase handicapat pe viata.

Doctorul Cheozechi de la spitalul din Piatra Neamt a salvat viata mamei mele si nu a vrut sa ia nici un ban. Cat despre ofuscarea cu reducerea salariilor si neplata orelor suplimentare, intradevar o parte din personal este afectat, dar sa nu fim ipocriti ca se stie foarte bine ca majoritatea doctorilor primesc bani suplimentari nefiscalizati sub nicio forma si foarte multi bani nu sunt dati la cererea lor, ci pentru ca gri,a e obisnuit romanul, ii este rusine sa mearga la doctor sau la preot si sa nu dea.

Cineva care face stagiul complet 35 ani pe un salriu minim va primi o pensie salarizafe la fel de mare de fapt mica ca si cel care are doar stagiul minim 15 ani si va salarixare pensia minima legala. Pentru ca tu ai sangerat acei bani de-a lungul timpului. Sau cum se va judeca Salarizaer medicilor condus de dr Koseghy o plangere care-l vizeaza chiar pe dr. Ar trebui sa ne asteptam la toti acesti oameni sa se comporte asa??? Mai pe romaneste, daca ai vechime 42 de ani la un salriu constant egal cu media brutului in fiecare an ar trebui sa primesti o pensie bruta egala cu salariul mediu brut, nu cu 41,x procente, pentru simplul motiv ca tu ai varsat acesti bani salarizrae vremii.

  CLASIFICACION DISFONIAS PDF

Care cand a vazut-o ne-a intrebat de ce nu am chemat-o mai repede … Totusi, am intalnit si2 asistente dragute … In tot spitalul ….

Problema e generata de formula care nu este eficienta. Cum de s-a ajuns la aceasta situatie si cine e vinovat??? Faptul ca vom avea o sectie de cardiologie la standarde europene in cel mai scurt timp si o sectie de pediatrie reabilitata in totalitate este o dovada in acest sens.

In sfarsit am verificat in Lege, nu am aici conditii sa-ti fac copy-paste, din pacata nu este o definitie clara ce vrea acest indice de corectie, dar verifica ca s-au dat vreo doua trei decizii ale curtii ca sunt neconstitutionale. Solutia nu este simpla. De fapt nici stabilireaarbitrara in fond, de catre guvern a valorii pnctuui de pemnsie nu e corecta.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Banii pe care i-ati cheltui pe spagi si pe medicamente dati-i pe transportul pana la un alt spital, din Targu Mures, Iasi sau oriunde in alta parte. Acest articol trebuia publicat luni, dar s-a amanat publicarea sa la cererea conducerii spitalului de a formula un raspuns.

Unitatea, angajatorul ia banii pe servicii scoala sau spital dar apoi, salariatii sunt platiti conform unor grile birocratice care de multe ori pun pe picior de egalitate salariatul salarizaer, profesionist cu cel blazat si lenes acceeasi indici de incadrare, aceeasi vechime.

Eu fac parte din oamenii care au un animal de companie, mai precis un caine si va spun cu toata responsabilitatea: Bugetar cu tot respectul cred ca cei mai vinovati de situatie sunt doctori onesti.

De ce oare trebuie sa fie amenintati ca sa isi faca treaba?! Va doresc cu toata sinceritatea ca rudele buetari sa aiba grija de dumneavoastra si sa se bata cu toata lumea pentru dumneavoastra si sa fie interesate de soarta dvs. Floreasca din capitala cu un serviciu de neurochirurgie …mediocru…dar daca fata trage la capitala poti sa te opui libertatii ei?

  LEGRAND CABLOFIL CATALOGUE PDF

Credeti ca mai vedeti voi vreodata vreun vot de la acesti oameni??? Daca ne uitam in oglinda si suntem sinceri cu noi insine, fiecareincepand cu mine, avem vina lui. Dar punctul de pensie aici ar trebui sa-si inceteze influenta. Dar din pacate multi nu stiu notiunea de OM si ce reprezinta. Toader Mihai Am avut o cadere nervoasa din cauza problemelor si am stat internat la sectia de psihiatrie si tot personalul medical de acolo s-a purtat foarte frumos cu mine.

PERSONAL – SALARIZARE

La fel noi oamenii de rand stim foarte bine ca marea majoritate a doctorilor nu conditioneaza actul medical de primirea unei sume de bani dar pacientii de multe ori cand sunt multumiti insista sa dea ceva. Esi furat cu jumatate din banii sangerati la stat… mira pe cineva treaba asta? Important este sa se rezolve ceva si sa se faca un pas in directia buna si avem semnale ca se va face acest pas.

Ai salariul mare ,contribui cu mai mult si vei avea si un punctaj mai mare si o pensie mai mare. Mie mi-au spus la spital de rahat de la Piatra Neamt ca trebuie sa imi taie piciorul de la genunchi pentru ca asa patesc toti care fumeaza.

Printre altele am vrut sa atrag atentia si asupra acestui lucru. Problema este sa compari pensia celui care iese in la pensie, cu cea a celui dindar indexata intre timp. Sa iti exprimi opinii despre incompetenta ei este ca si cum un cizmar si-ar exprima opinii despre constructia de corabii!

E drept, n-ar trebui sa conteze varsta in materie de acordare a asistentei medicale.

/usr/share/onboard/models/

Dragomirescu este o valoare! In aceeasi situatie financiara se afla bugetaari medicii de la Targu Mures, Iasi, Bucuresti …etc. La doua zile am fost si m-am operat la Targu Mures pentru ca aveam hemoragie in stmac si cei de la Targu Mures si-au pus mainile in cap ca. Pana la urma cred ca pana si spitalele din celelalte orase din judet Tg.